ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

exalco

Η ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΛ αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της πρωτοπόρου εταιρείας EXALCO. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι πελάτες της ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΛ γίνονται αποδέκτες των πιο πρόσφατων εξελίξεων στα συστήματα αλουμινίου και μιας σειράς καινοτομιών που τα καθιστούν μοναδικά, με αυστηρή τήρηση διαδικασιών και τεχνικών προδιαγραφών. Η EXALCO επενδύει συνεχώς στην τεχνολογία, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να δημιουργεί νέα πρωτοποριακά συστήματα που εξυπηρετούν τον κόσμο των κατασκευών, προάγουν την εξέλιξη και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της αρχιτεκτονικής, αλλά και στο καταναλωτικό κοινό.

rolso

Η μακροχρόνια εμπειρία της ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΛ στη μελέτη και τοποθέτηση ρολών ασφαλείας συμπορεύεται από το 1974 με την πρωτοπόρο εταιρεία ROLSO. Η ROLSO με διαρκή έρευνα κι εξέλιξη, προηγμένη τεχνολογία και μεγάλες επενδύσεις στον τομέα της, παρέχει αξιόπιστες και αισθητικά άρτιες λύσεις σε κάθε εφαρμογή, με ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα ρολά.


exalco

Albio 135 Super Thermo

Μεταξύ των προϊόντων που αποτελούν καινοτομία για την εταιρεία είναι και το νέο σύστημα αλουμινίου για πόρτα εισόδου Albio 135 Super Thermo. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μια πρωτοπορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αφού προσφέρει την υψηλότερη θερμομόνωση (Uf = 0,6 w/m2K), σε σύγκριση με αντίστοιχα συστήματα και θέτει υψηλά πρότυπα σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτιρίου. Ακόμη, εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία, χάρη στο μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει, ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας και κλειδώνει σε 3 σημεία, ενώ αντίστοιχα με το κλείδωμα της πόρτας κλειδώνει σε 4 σημεία, προσδίδοντας στο σύστημα απόλυτη αντιδιαρρηκτική προστασία και ασφάλεια. Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού κ.ά.

orama

Ακόμη ένα πρωτοποριακό προϊόν είναι το σύστημα ORAMA. Ένα συρόμενο σύστημα για πόρτες και παράθυρα με minimal σχεδιασμό με μόλις 2cm κάθετο προφίλ, απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, άριστη θερμομόνωση και δυνατότητα μεγάλων διαστάσεων. Τέλος, η EXALCO επενδύοντας στην τεχνολογία της παραγωγικής διαδικασίας, κατέχει μια από τις αποκλειστικές τεχνολογίες στον κόσμο. Πρόκειται για ένα νέο μηχάνημα, το οποίο ενσωματώνει επάνω στο προφίλ ένα ειδικό λάστιχο διπλής διέλασης, υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας που διασφαλίζει την άψογη εφαρμογή και την απόλυτη στεγάνωση του κουφώματος. Με την παράδοση ενός πιο ολοκληρωμένου προϊόντος, ο κατασκευαστής απαλλάσσεται από περιττή χειρωνακτική εργασία και μειώνονται τα κόστη και οι χρόνοι κατασκευής του κουφώματος. Η EXALCO είναι η μοναδική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, που κατέχει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.